Stellar Blade PS5

Bruttó ár
29.290 Ft
Nettó ár: 23.063 Ft
 
A vásárlással 10 pontot szerzel
Termék kódja: 472310
PlayStationEN szinkron

Stellar Blade [PS5]

A játékról

Szerezd vissza a Földet az emberiségnek!

Mentsd meg az emberiséget a kihalástól ebben az izgalmas akciótörténeti kalandban! Az emberiség jövője a késélen táncol. A különös lények által feldúlt földet elhagyták, és a megtizedelt emberi faj maradéka egy kolóniára menekült az űrbe. Útban a kolóniáról Eve ejtőernyős megérkezik bolygónk lerombolt maradványaihoz, és egyértelmű küldetése: megmenteni az emberiséget azáltal, hogy visszaszerzi a Földet a NA:tive-től – az azt pusztító rosszindulatú erőtől. De ahogy Eve találkozik az NA:tive egyes képviselőivel, összerakja a múlt titkait, és felfedezi az emberi civilizáció romjait, kezd rájönni, hogy küldetése korántsem lesz egyszerű. A valóságban szinte semmi sem az, aminek látszik…


Fő tulajdonságok

  • Izgalmas és kiélezett akció
    Vegyél részt hihetetlenül gyors harcban, és vágj át a Föld maradványain, ahol látványos boss-találkozásokban lesz részed, amelyek nemcsak az erődet, hanem az eszedet is próbára teszik. Indíts el kecses, de brutális támadáskombókat, és oldj fel új mozdulatokat, amelyeket a játékstílusodhoz igazíthatsz! Frissítheted Eve fegyvereit, és így növelheted a siker esélyét a bossokkal való egyre nagyobb kihívást jelentő összecsapásokban.

  • Hihetetlen vizuális élmény
    Merülj el egy rendkívül részletes posztapokaliptikus világban, ahol a szépség és a horror látványosan keveredik! Fedezz fel lenyűgöző sci-fi ihletésű környezeteket, ahol a neves koreai művész és a Shift Up stúdió igazgatója, Kim Hyung Tae karakterei és lényei kelnek életre a PlayStaton®5 grafikai teljesítményének köszönhetően.

  • Felejthetetlen, kidolgozott kaland
    Fedezz fel egy lebilincselő történetet, amely tele van felnőtt témákkal, rejtélyekkel és felfedezésekkel! Fogadd el a könyörtelen tempót, amely egy pillanatra sem hagy nyugodni a döntő pillanatok között, amelyek megváltoztatják a történet fejlődését. Eve határtalanul hisz küldetésében. De amint könyörtelen erővel pusztítja el ellenségeit, és erős kötelékeket alakít ki néhány barátjával, akik hátráltatják, végül fel kell kérdeznie saját magát, mit is jelent valójában embernek lenni.

Trailer

Kapcsolódó termékek (1)


Értékelések Stellar Blade

Nincs vélemény a termékről.